Selecteer een pagina

Functioneringsgesprek

Doelstelling functioneringsgesprek
Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en onderdeel van het loopbaanbeleid is het functioneringsgesprek. Andere begrippen die worden gebezigd zijn dialooggesprek of voortgangsgesprek. Hoe dan ook het functioneringsgesprek is het middel om in contact te blijven met elkaar. Uit het gesprek kan nuttige informatie worden uitgewisseld die bijdragen aan betere resultaten. Belangrijk is daarbij wel dat beiden gesprekspartners het in zich hebben om het gesprek in goede sfeer te laten plaatsvinden maar ook zaken kunnen uitpraten en er vooruitgang wordt geboekt om goede resultaten te bereiken. Het is daarom belangrijk om management en medewerkers te trainen in het voeren van het functioneringsgesprek.

Wensen en afspraken worden vastgelegd in bijvoorbeeld een persoonlijk ontwikkelplan. Op deze wijze kunnen organisatiedoelen en ambities van de medewerkers zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd. In het ideale geval gaan de ontplooiing van de medewerker en streven van de werkgever hand in hand.

Methodiek
Een goede voorbereiding en introductie van het gesprek is bepalend voor het wel of niet slagen van het functioneringsgesprek. In deze training wordt aan die voorbereiding als ook aan het verloop en opbouw van het gesprek veel aandacht besteed met als doel het wederzijds functioneren te optimaliseren.

Tijdens de training worden theorie en praktische stijl en vaardigheden goed met elkaar afgewisseld.

Doelgroep, duur, investering, trainingsdata en locatie
– Geschikt voor: Leidinggevenden, managers en medewerkers die jaarlijks een functioneringsgesprek voeren en samen resultaat willen bereiken.
– Duur van de training:Twee dagdelen, deze training kan worden gecombineerd met de training beoordelingsgesprekken.
– In company:Deze training kan ook in-company worden verzorgd.
– Deze gespreksvorm kan ook passend zijn tijdens veranderprocessen en cultuurveranderingen in uw organisatie.

Prijzen oi, advies, begeleiding
– Open inschrijving € 425,- per persoon, inclusief lunch en certificaat van deelname.
– In-company training, op basis van offerte.
– Adviestarief: € 125, – p/u.
Prijzen zijn exclusief btw.

Trainingsdata en locatie
Op aanvraag

Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba in samenspraak opdrachtgever.

Informatie, inschrijven of offerte aanvragen
Naar het formulier >